Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پارسانیا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره میزان سهمیه پذیرش دانشجو در سال تحصیلی پیش رو گفت: وزارت بهداشت بر اساس معیارها، آمایش سرزمین و نیاز مناطق و استانهای مختلف، با هماهنگی معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، سهمیه ها را تعیین و به ما ابلاغ می کند که امسال سهمیه های تخصیصی، تقریبا تفاوتی با سال گذشته ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پذیرش دانشجو در ۳ رشته دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، افزود: امسال در رشته علوم آزمایشگاهی کارشناسی پیوسته، برای هر نیم سال تحصیلی، ۳۵ سهمیه به اضافه ۲۰ درصد (۵ نفر) دانشجوی خودگردان به ما اختصاص یافته است. به این ترتیب؛ مهر ماه ۴۲ نفر و بهمن ماه نیز در مجموع ۴۲ نفر را در این رشته پذیرش خواهیم کرد.

سهمیه پذیرش دانشجو در رشته تکنولوژی اتاق عمل

پارسانیا تعداد سهمیه پذیرش برای رشته تکنولوژی اتاق عمل را ۳۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: در این رشته فقط برای نیم سال نخست اجازه پذیرش داریم. به علاوه، همچون رشته علوم آزمایشگاهی، اینجا نیز به میزان ۲۰ درصد ( ۶ نفر) مجاز به گرفتن دانشجوی خودگردان خواهیم بود. ضمن اینکه در رشته هوشبری، فقط ۳۰ سهمیه برای نیم سال اول، به دانشکده ما اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشکده به مراتب بیش از این است، گفت: ما مکلف به پذیرش دانشجو بر اساس سهمیه ابلاغی وزارت بهداشت هستیم و به هیچ عنوان اجازه پذیرش بیش از سهمیه را نداریم. سابق بر این؛ زمانی که چنین هماهنگی میان وزارت بهداشت و دانشگاه ها وجود نداشت، ما شاید حدودا ۲ برابر یا بیشتر از این تعداد، پذیرش می کردیم. اما وزارت بهداشت، تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را مقید کرده، طبق سهمیه ای که به آنها اختصاص داده می شود، پذیرش کنند.

درخواست مجوز تاسیس ۴ رشته

رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، درباره برنامه های در دست بررسی، به‌منظور افزایش تعداد رشته‌ها در این دانشکده اظهار داشت: به‌منظور توسعه آموزشی، افزودن رشته های رادیولوژی، رادیوتراپی، هماتولوژی، بانک خون و برخی رشته های دیگر را که می توانند ذیل دانشکده پیراپزشکی  قرار بگیرند، در مقطع کارشناسی و بعضا کارشناسی ارشد برخی گرایش ها، در دستور کار قرار داده ایم.

وی  افزود: با این وجود اما تحقق این امر، منوط به تایید و صدور مجوز از سوی شورای گسترش وزارت بهداشت است و طبیعتا تا آن زمان، بررسی و مطالعات ما برای انجام این کار، ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4702095 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت پذیرش دانشجو وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کنکور 98 دانشگاه تهران سازمان سنجش انتخاب رشته دانشگاه های ایران دانشگاه پیام نور حسین توکلی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی وزارت بهداشت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دوستار عصر سه شنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد اظهار کرد: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آگاهی دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده‌ها بر می‌گردد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به هم اندیشی با آموزش عالی، مراکز و موسساتی که در استان گیلان در حال فعالیت هستند، افزود: هدف از تشکیلات چنین جلساتی این است که مباحث مربوط به آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نشست‌های شورای آموزش عالی استان هر ماه به صورت گردشی در دانشگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های قانون برنامه و بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه از طریق نمایندگان مجلس بهره مند شویم.

دوستار با اشاره به گرایش نسل امروز به آموزش عالی تصریح کرد: طبق آخرین آمار میل و انگیزه تحصیل در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در استان گیلان در حال کاهش بوده و این امر یک زنگ خطر برای ماست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کنکور گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک سال جاری نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است، افزود: از نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان گیلان نیز درخواست کرده‌ایم که روند شرکت کنندگان در کنکور استان را در ۵ سال گذشته استخراج و در جلسه شورای آموزش عالی مطرح کرده تا بررسی‌های کارشناسانه صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد گفت: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آموزش و پرورش و خانواده‌ها برمی گردد.

کد خبر 6099847

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند