Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با قدردانی از خدمات ماندگار پزشکان و پرستاران بویژه در دوران همه‌گیری کرونا، از اراده و اهتمام دولت برای رفع دغدغه‌های جامعه سلامت خصوصا در حوزه معیشت خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در همایش ملی «خدمت ماندگار؛ بزرگداشت خادمان سلامت» که پیش از ظهر امروز شنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای مدافع سلامت، اظهار کرد: خدمت کادر درمان به آحاد جامعه، به دلیل اینکه در پرتو خداخواهی و نوع‌دوستی انجام می‌شود، ماندگار و جاودانه است و هیچکس نمی‌تواند روی آن ارزش‌گذاری مادی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تکریم و گرامیداشت خدمتگزاری اعضای کادر بهداشت و درمان و نقش این مهم در صیانت از سلامت عمومی، تصریح کرد: زحمات کسی که روزها، بلکه هفته‌ها و ماه‌ها برای خدمت به بیماران کرونایی از خانواده خود گذشته است، چگونه قابل جبران است. حقیقتاً خدمات شایسته‌ای که ایثارگران ما در حوزه سلامت انجام دادند، قابل ارزش‌گذاری نیست و همه ملت ایران قدردان این ایثار و خدمات هستند.

رئیس جمهور در ادامه مشورت با جامعه پزشکی را در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها سرمایه ارزشمند دولت خواند و گفت: شایسته است که مسئولان وزارت بهداشت و همچنین نمایندگان مجلس در تهیه و تدوین طرح‌ها و لوایح مرتبط با حوزه بهداشت و درمان نظرات ارزشمند شما را به صورت جدی مورد توجه قرار دهد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ابراز خرسندی از سطح بالای دانش پزشکی در کشور، تاکید کرد: امروز ظرفیت‌های بزرگی در حوزه پزشکی در کشور وجود دارد و بسیاری از شهرهای ما به دلیل وجود دانشمندان و فرهیختگان پزشکی می‌توانند به عنوان قطب سلامت در منطقه مطرح باشند.

آیت‌الله رئیسی پزشکان و پرستاران را مایه افتخار و سربلندی کشور دانست و ادامه داد: امروز بسیاری از کشورهای همجوار و همسایه ترجیح‌شان این است که بجای درمان بیمارانشان در اروپا، از خدمات درمانی و پزشکی کشور ما بهره‌مند شوند. این مهم سرمایه بزرگی برای کشور است و باید از این سرمایه با تلاش برای رفع مشکلات و خواسته‌های آنها و توجه به نظرات‌شان صیانت کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به پیشرفت چشمگیر صنعت داروسازی کشور، تصریح کرد: امروز ۹۰ درصد داروهای مورد استفاده بیماران ما ساخت داخل است و با همت و توانمندی داروسازان، کشورمان یکی از صادرکنندگان دارو در دنیا است و بسیاری از کشورها به توانمندی ما در این حوزه اذعان دارند.

رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای بسیار بزرگ و ارزشمند جامعه پزشکی در ساخت تجهیزات مورد نیاز کشور، گفت: امروز مفتخریم تمام تجهیزات اتاق عمل بیمارستان‌های کشور در داخل تولید می‌شود و این دستاورد بزرگ که در یکی از سفرها به مقامات دولت تاجیکستان اهدا شد، در مراکز علمی این کشور به عنوان سند افتخار جامعه پزشکی ایران برای دانشجویان، پژوهشگران و پزشکان این کشور به نمایش در آمده است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش ضمن تأکید بر لزوم توجه دانشگاه‌های علوم پزشکی به ارتقای سطح علم در حوزه بهداشت و درمان، یاد آور شد: افتتاح دانشگاه، جذب دانشجو و تربیت نیروی انسانی امر بسیار مهم و خوبی است، اما این کار باید با توجه به زیرساخت‌ها و بروزرسانی تجهیزات پزشکی همراه باشد.

آیت‌الله رئیسی با مهم توصیف کردن مسأله عدالت آموزشی در حوزه بهداشت و درمان، گفت: افزایش دانشجویان در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی با هدف تامین نیازهای کشور در این حوزه مورد تاکید و توجه دولت است که باید ضمن توجه به اقتضائات مربوطه و حفظ کیفیت خدمات آموزشی، در دستور کار قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش بیمه شدن قریب به شش میلیون نفر در کشور در قالب طرح بیمه سلامت و همچنین اجرای طرح دارویار را از اقدامات بسیار مهم و اثرگذار در حوزه بهداشت درمان کشور دانست و بر ضرورت تقویت و استمرار آن با هماهنگی و اقدامات بروز و به موقع تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش دولت در هدایت، حمایت و نظارت جامعه پزشکی، تصریح کرد: بخش خصوصی، تعاونی‌ها و مجموعه‌های مختلفی که در این حوزه فعالند، فعالیت خود را مضاعف کنند و بدانند دولت از همه کسانی که در حوزه سلامت مردم گام برمی‌دارند، حمایت خواهد کرد.

رئیس جمهور افزود: این حمایت‌ها هم حقوقی و مالی و هم در قالب تضمین فروش و تجاری‌سازی محصولات ساخته شده از سوی فعالان جامعه پزشکی خواهد بود.

وی همچنین توجه و تأمین مسایل معیشتی جامعه پزشکی و پرستاری را مطالبه به حق، منطقی و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های دولت، پس از ۱۵ سال تأخیر اجرای مسأله تعرفه‌گذاری پرستاری به عنوان یکی از اولویت‌های کاری دولت مردمی از ابتدای فعالیت این دولت آغاز شده و همه پزشکان و پرستاران به زودی شاهد ثمرات آن خواهند بود.

آیت‌الله رئیسی همچنین با تقدیر از خدمات اورژانس کشور گفت: کادر درمانی ما در اورژانس کشور اولین کسانی هستند که بر بالین بیماران حضور می‌یابند و به آنان آرامش می‌دهند و برغم مشکلات و کاستی‌ها در تجهیزات پزشکی مورد نیاز، به صورت شبانه‌روزی به مردم خدمات ارائه می‌دهند که باید رفع نیازها و حل مشکلات آنها نیز مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور در این مراسم از ۲۵ نفر از برگزیدگان جامعه پزشکی، پرستاری، داروسازی و همچنین خانواده شهدای مدافع سلامت با اهدای جایزه ملی خدمت تقدیر کرد.

در این همایش همچنین ۲۴۵ طرح سلامت‌محور و ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۸ نقطه عمدتاً محروم کشور با دستور رئیس جمهور به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 600158

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سید ابراهیم رئیسی ابراهیم رییسی رییس جمهور آیت الله رئیسی رئیس جمهور افزایش ظرفیت پزشکی در مقطع عمومی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهداشت و درمان آیت الله رئیسی رئیس جمهور جامعه پزشکی حوزه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده مراقبت از جایگاه متناسب با عظمت و شان جامعه پزشکی را از جمله وظایف متصدیان و متولیان نظام سلامت کشور و نیز اعضای حوزه سلامت کشور توصیف کرد و اظهار داشت: اجازه ندهیم برخی کار‌ها به گنجینه و ذخیره ارزشمند وباستانی کشور آسیب وارد کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما نباید رسالت و وظیفه اصلی مان را در تلاطم این هیاهو‌ها گم کنیم و از تمرکز بر آن خارج شویم، افزود: رسالت ما تلاش بر بهتر بودن و درنوردیدن مرز‌های دانش پزشکی است برای اینکه به مردم سرزمین مان بهتر خدمت کنیم، سلامت مردمان را بهتر حفظ کنیم و روایت گر داستان زندگی مردمانی باشیم که سرنوشت شان با هنر طبابت ما در هم تنیده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در ادامه صحبت هایش به چالش‌های درونی و بیرونی جامعه پزشکی نیز گریزی زد و وضعیت جایگاه جامعه پزشکی را کلان چالش بیرونی دانست و عنوان کرد: این چالش مربوط به ذات گروه پزشکی است و منحصر به جغرافیای خاصی نیست چرا که علم پزشکی در حال تغییر و تحولات بسیار جدی است و فناوری‌های جدید، بار بیماری‌های جدید و تمایل کم برای ورود به رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی بویژه در کشور‌های توسعه یافته از جمله این چالش‌های بیرونی است. 

وی همچنین در طبقه بندی چالش‌های درونی جامعه پزشکی، مداخلات غیر مجاز، تعارضات بین رشته ای، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خودکشی رزیدنت‌ها را از جمله چالش‌های قابل توجه خواند و گفت: ۱۲ چالش درونی پیش روی جامعه پزشکی را فهرست وار به گوش تمامی مسئولین در همه رده‌های کشوری رسانده ایم و این چالش‌ها طی نامه نگاری‌های مکرر و جلسات پی در پی به حضور تمامی مسئولین رده بالای کشوری بیان شده است.

دکتر رئیس زاده در همین زمینه افزود: ما برای پیگیری چالش‌های درونی جامعه پزشکی جنگیدیم و انصافا تا آخرین روزنه پیگیری و دنبال کردیم مصداق آن رشد قابل توجه جز حرفه‌ای تعرفه‌ها بود. هر چند که معتقدیم تعرفه‌ها امسال نیز با قیمت واقعی فاصله دارد و معترض هم هستیم، اما در بحث حق ویزیت و جز حرفه‌ای نسبت به میانگین ۱۴ سال اخیر رشد قابل توجهی را شاهد بودیم که حاصل تلاش‌های مستمر است.

وی با دستوری خواندن تعرفه‌های پزشکی گفت: همین تعرفه‌های دستوری را وارد هزاران فرمول می‌کنند، با تاخیر چند ماهه پرداخت می‌کنند از طرفی باید گفت که مالیات در ذات تعرفه دستوری مستتر است و مالیات این نوع تعرفه گذاری از قبل حساب شده است. هیچ صنفی اینگونه نیست. ما پیگیری این موضوع هستیم و البته کار بسیار دشواری را پیش رو داریم.

دکتر رئیس زاده درپایان صحبت هایش جامعه پزشکی را به ادامه مسیر با امید و نشاط فراخواند و گفت: بیایید به وظیفه علم آموزی، شاگردپروری، خدمت بهتر با نهایت اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی ادامه دهیم و مقهور تحولات و هیاهو و هجمه‌های رسانه‌ای نشویم. 

گفتنی است، سی و ونهمین کنگره رادیولوژی ایران روز گذشته با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، دکتر محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی، دکتر صداقت عضو جامعه رادیولوژی در شورای عالی نظام پزشکی، دکتر بابک شکارچی معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی، دکتر مصطفی عبداللهی سرپرست اداره ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی و نیز رئیس انجمن رادیولوژی ایران و نیز اعضای این انجمن در محل هتل المپیک ایران برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است